Transfluentin käännöspalvelu nyt myös WordPressissä

Erittäin iloisina pääsemme viimein ilmoittamaan, että olemme hiljattain aloittaneet yhteistyön WPML:n kanssa, joka on maailman suosituin lokalisointeja tarjoava laajennus WordPress-alustalle.

Käytännössä tämä siis tarkoittaa, että pystymme nyt tarjoamaan WordPress-sivustojen käännöksiä todella vaivattomasti, olipa kyse sitten jatkuvasti päivittyvästä blogista tai staattisemmasta firman nettisivusta. Jos jo näillä puheilla innostuit kääntämään saittisi vieraille kielille palvelumme avulla, löydät profiilimme ja asennusohjeet WMPL:n kautta.

Jos vielä epäröit, saanemme kertoa hieman lisää itsestämme.

Transfluent perustettiin, koska uskomme että kaikille yrityksille pitäisi löytyä helppo tapa kansainvälistyä ja viestiä omille asiakkailleen heidän äidinkielellään. Uusille markkinoille lähdettäessä sanasta sanaan kääntäminen ei aina riitä, vaan kyseeseen tulee lokalisointi, jossa huomioidaan oikeakielisyyden lisäksi myös paikallinen kulttuuri ja kohdekielen nyanssit.

Tätä ongelmaa ratkaisee kattava kansainvälinen kääntäjäverkostomme, joka ottaa reippaasti työn alle kaikenlaiset tekstit. Kääntäjämme ovat oikeita ihmisiä, eivät koneita tai käännösrobotteja. Erikoisalojen tapauksessa ohjaamme käännökset sellaiselle asiantuntijalle, jolla on aiempaa kokemusta alan termistöstä.

Meille on äärimmäisen tärkeää, että asiakkaamme saavat käännöksensä nopeasti, vaivattomasti ja kustannustehokkaasti. Sen johdosta WPML-yhteistyön kaltaiset tapaukset ovat meille erityisen mieluisia – laajennusten ansiosta palveluitamme käyttävät asiakkaat voivat nyt yksinkertaisesti ylläpitää pääkielellään olevaa WordPress-sivustoa, jonka kieliversiot päivittyvät kääntäjiemme voimin vaivattomasti.

Vastaava yhteistyömalli meillä on myös asiakaspalvelujärjestelmä Zendeskin ja verkkokauppa-alusta Magenton kanssa.

Sikaa säkissä ei tietenkään tarvitse ostaa. Voit kokeilla käännöspalveluamme myös verkossa ja katsoa, mitä tykkäät! Epäselvissä asioissa myös valovoimainen (suomen- ja englanninkielinen) myyntijengimme auttaa mieluusti.