Transfluent nousi jälleen Deloitten Technology Fast 50 -listalle – hurja 540 prosentin kasvu

Transfluent nousi jälleen Deloitten Technology Fast 50 -listalle

Jos olemme jotain tehneet viimeisen neljän vuoden aikana, niin kasvaneet. Olemme avanneet toimiston Tokioon, järjestäneet odotukset ylittäneen joukkorahoituskierroksen, tehneet yrityskauppoja ja aloittaneet runsaasti uusia asiakkuuksia.

Olemme tehneet niska limassa töitä, että asiakkaidemme kauppa käy uusilla markkinoilla, twiitit leviävät ja sana kiirii – useammalla eri kielellä.

Hengästyttävän vuoden jälkeen ei pitäisi tulla yllätyksenä, että nousimme 540 prosentin kasvulla Deloitten Technology Fast 50 -listan sijalle 14. Silti vähän tuli. Kun rakentaa kasvua kädet savessa, ei aina jouda tuijottelemaan peräpeiliin. Tämä kasvuvauhti on hurjan nopea mille tahansa yritykselle, käännöstoimistoista puhumattakaan.

Transfluent perustettiin, koska uskomme että kaikille yrityksille pitäisi löytyä helppo tapa kansainvälistyä ja viestiä omille asiakkailleen heidän äidinkielellään. Visiomme seuraaminen on selvästi kannattanut. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan, millaista kasvua tuleva vuosi tuo tullessaan!

Jos olet käännöksen tarpeessa, kokeile palveluamme jo tänään.