foobar

“Let It Go” -laulu 25 kielellä.

Disney-elokuvat ovat suosittuja ympäri maailmaa, ja ne valloittavat edelleen lisää faneja.

Ensi-iltansa 27. marraskuuta 2013 saanut Frozen – huurteinen seikkailu on tähän mennessä ansainnut lipputuloina 763 miljoonaa dollaria ympäri maailman. Elokuva voitti parhaan animaatioelokuvan (Best Animated Feature Film) Golden Globe -palkinnon, ja se on myös nimitetty ehdokkaaksi Oscar-gaalaan, joka pidetään 2. maaliskuuta.

Elokuva itse on ollut suosittu, mutta myös sen alkuperäinen laulu “Let It Go”, on nimitetty Oscar-ehdokkaaksi parhaan laulun kategoriassa (Best Original Song). Laulun laulaa päähenkilö Elsa, Arendellen Lumikuningatar. Elokuvan soundtrack “Frozen” on tällä hetkellä iTunesin myydyin albumi, ja “Let It Go” -laulu on albumin suosituin laulu. Kun Disney näki elokuvan ja sen musiikin suosion maailmalla, se päätti tehdä laulusta “natiivimman, globaalisti” (jos ymmärrät vitsin?). Disney laittoi Elsan laulamaan laulun 25 eri kielellä.

Katso miten Elsa laulaa “Let It Go” 25 eri kielellä.

Tämä video, joka löytyy YouTubesta sekä Disneyn sosiaalisen median sivuilta, on saanut valtavasti positiivista palautetta. Vaikka 25 kieltä vaikuttaa vähäiseltä kun maailmassa on yli 7000 kieltä, on hienoa nähdä fanien ympäri maailmaa yhdistyvän monimuotoisuuden kunnioittamisen kautta.