foobar

Jani niittää suosiota Japanissa

Yksi suosituimmista teknologiablogeista Japanissa, Techable, haastatteli toimitusjohtajaamme/perustajaamme viime viikolla, ja hän onkin saanut paljon huomiota Japanissa!

Emme voineet käsittää, miten nopeasti suosio kasvaisi, mutta kirjoituksesta tuli Techablen luetuin juttu, ja vielä päivän kuluttua se on edelleen ykkösenä.

Monet ihmiset ovat jakaneet kirjoituksen Twitterissa ja Facebookissa. Olemme olleet heidän kanssaan yhteydessä japaniksi, ja palaute on ollut uskomatonta. Esimerkiksi tämä käyttäjä kommentoi nopeaa vastausaikaa sekä mainitsi miten koskettavaa oli, että Transfluent keskustelee hänen kanssaan hänen äidinkielellään! Tämä osoittaa miten tärkeää ihmisille on “henkilökohtainen” kosketus, jonka Transfluent lisää käännöspalveluunsa!

Screen Shot 2014-02-11 at 11.08.51 AM

Tämän kautta opimme uudelleen, miten tärkeää vuorovaikutus asiakkaiden kanssa on. Pystyimme osoittamaan, miten paljon arvostamme tukea, ja myös luomaan perustaa luottamukselle ja hyvän alun vahvalle suhteelle japanilaiseen yhteisöön.

Kiitos Techable, että jaoit tietoa Janista ja Transfluentista!