foobar

Jännittäviä vieraita Suomesta

Hyvää helmikuuta Transfluentilta!

On vaikea uskoa, että tammikuu on jo takana päin. Transfluentin helmikuu on alkanut jännittävissä merkeissä, sillä toivotimme 28 ihmisen ryhmän Suomesta tervetulleeksi 4. helmikuuta.

Tämä ryhmä, Bit Bang, koostui Aalto-yliopiston eli yhden Suomen huippukorkeakoulun jatko-opiskelijoista, ja sitä johti kaksi entistä Nokian varapuheenjohtajaa, Tri Erkki Ormala ja Tri Yrjö Neuvo (joka on myös Nokian entinen teknologiajohtaja). Bit Bang on monitieteellinen jatko-opintokurssi, jonka tarkoituksena on tarjota osallistujille globaali ja tulevaisuuskeskeinen näkökulma teollisuuteen ja liiketoimintaan.

Oli siis asianmukaista, että Bit Bang vieraili San Franciscossa oppimassa Piilaakson ekosysteemistä. Vierailtuaan Teslan tehtaassa Fremontissa he vierailivat Transfluentin Sunnyvalen toimistossa, joka sijaitsee Plug and Play -teknologiakeskuksen rakennuksessa. Jos ette vielä tiedä, Plug and Play -teknologiakeskus on globaali edistäjä, jonka pääpaino on kasvavissa teknologian startup-yrityksissä. Tällä hetkellä se tukee yli 300 startup-yritystä tässä rakennuksessa, ja sillä on kaksi muuta rakennusta San Franciscon lahden alueella.

(Lue tästä lisää Plug and Playsta!)

Bit Bang sai tilaisuuden kiertää Plug and Playssa ja kuuli miten kaikki alkoi, miksi keskus on olemassa ja miten se tukee jatkuvasti kaikkia siellä sijaitsevia startup-yrityksiä. Plug and Play on paras paikka startup-yrityksille, jotka haluavat rakentaa suhteita ja yhteyksiä San Franciscon lahden alueella, ja he toivovat saavansa suomalaisen paviljongin Plug and Playn sisälle, joka toimisi porttina Suomesta San Franciscoon muuttaville yrityksille. Tällä hetkellä Transfluent on kuitenkin ainoa suomalainen yritys siellä, ja perustajamme Jani piti lyhyen esitelmän Bit Bangille Transfluentista ja sen toiminnasta San Franciscon lahdella.

 

photo

photo-2

 

Esitelmän ja kierroksen jälkeen Nokian entinen vp onnitteli Jania menestyksestä ja kertoi ihailevansa suuresti Plug and Playn toimintaa.

Tämän jännittävän ryhmävierailun päälle Jania haastatteli yksi oppilaista, Paulina, suosittuun TV-ohjelmaan suomalaiselle YLE-kanavalle. Hän haastatteli Jania tämän kokemuksista firmansa tuomisesta Suomesta Amerikkaan sekä siitä, millaista on työskentely San Franciscon lahdella.

Jännittävä päivä Transfluentille ja Janille, kun he pystyivät avustamaan suomalaista yhteisöä!