foobar

Sochi 2014: One Hour Translation

On melkein odotettavissa, että sosiaalinen media on aina läsnä globaaleissa tapahtumissa, kuten Olympialaisissa. Sochi 2014 alkoi aiemmin tällä viikolla ja sosiaalisen median sivustot ovat tulvineet päivityksiä kisoista.

Eräs ystävistämme, One Hour Translation, on käynnistänyt ilmaisen palvelun, joka tarjoaa lähes välittömiä käännöspalveluita Olympialaisten ajan. Voit viestittää Twitterissä mitä tahansa osoitteeseen @OHT ja mainita kielen, jolle haluat viestin käännettävän. He lähettävät tweetin käännöksen vastauksena 15-20 minuutin sisällä.
Transfluent kokeili tätä palvelua tänään, ja vaikka aikaa kului hiukan enemmän kuin 20 minuuttia, se toimi!

Screen Shot 2014-02-07 at 3.04.12 PM

Screen Shot 2014-02-07 at 3.03.48 PM

Palvelu on avoinna kaikille, mutta he toivovat, että tämä palvelu auttaa vierailijoita tai toimittajia, jotka haluavat vastauksia kysymyksiinsä tai tarvitsevat nopeita käännöksiä.

Kokeile itse!