Transfluent Slushissa ja uutisissa

Slush
Tällä viikolla järjestetään Slush, jossa pääsee kokemaan kasvuyrittäjyyden energiaa. Transfluent tulee olemaan tapahtumassa ja sivutapahtumissa mukana. Tällä kertaa emme ottaneet omaa osastoa, vaan keskitymme tapaamaan ihmisiä tapahtumassa.

Ota yhteyttä niin sovitaan tapaaminen tai tule vetämään hihasta Transfluentin väreissä kulkevia ihmisiä, alennuksia käännöksistä luvassa!

 


Transfluent uutisissa

deloittefast50

Viime viikolla saimme kuulla, että Transfluent oli sijalla 7 Deloitten järjestämässä Fast50-kasvuyritysten listauksessa. Listauksessa verrataan liikevaihdon kehitystä 2012-2015 ilmoittautuneiden yritysten osalta. Tämä oli meille iloinen uutinen ja haluamme kiittää kaikkia ystäviämme ja asiakkaitamme tästä tuloksesta.

 

Lisäksi olimme kaksi viikkoa sitten kolmen parhaan joukossa Privanetin
lupaavimpien kasvuyritysten kilpailussa. Olemme siis saaneet tunnustusta viime aikoina!