foobar

Transfluentin Slush-huumaa

Vuosi etenee nopeasti loppuaan kohti, mutta meillä Transfluentilla on vielä muutama mielenkiintoinen juttu edessä tämän vuoden puolella. Näistä ehkä jännittävin on tällä viikolla koittava Slush.

Slush on tärkeä osa Transfluentin tarinaa. Olemme osallistuneet tapahtumaan ensimmäisestä vuodesta alkaen, ja olemme tavanneet siellä osan suurimmista sijoittajistamme. Perustajamme ja toimitusjohtajamme Jani Penttinen on myös Slushin taustavaikuttajana toimineen Startup-säätiön perustajajäseniä.

Slushin ominaispiirteisiin kuuluu erityislaatuinen, perinteitä rikkova ja eteenpäin katsova energia, ja Transfluent hengittää tapahtuman kanssa samaa ilmaa. Olemmekin osallistuneet tapahtumaan monena vuotena sekä puhujina että järjestämällä tapahtuman kyljessä mielenkiintoisia tapahtumia.

Vuonna 2014 järjestimme Slushin legendaariset päätösjuhlat

Tämä vuosi ei tee poikkeusta! Ohesta löydät aikataulumme – voit törmätä meihin monessa paikassa. Jos olet menossa Slushiin, nykäise hihasta tai tule moikkaamaan!

Tiistaina 28.11 olemme mukana Slush Musicin sivutapahtumassa, The Power of Audiossa, jonka yhteistyökumppanimme Audiodraft järjestää toimistollamme Kaapelitehtaan We+:ssa.

Keskiviikkona 29.11 järjestämme ainutlaatuisen verkostoitumis- ja viihtymistapahtuman, kun ajamme Slush Musicin päätapahtumapaikan Kaapelitehtaan edustalle liikuteltavan saunarekan. Yhdessä Audiodraftin ja Musopian kanssa järjestetty tapahtuma kulkee nimellä Global Music Sauna Truck! Tapahtuma on ilmainen, mutta vaatii rekisteröitymisen (voit rekisteröityä täällä). Tule mukaan saunomaan, viihtymään ja keskustelemaan kansainvälistymisestä, audiobrändäämisestä sekä musiikkiteknologian uutuuksista. 

 

Osallistumme tietenkin koko tiimimme voimin myös torstaina alkavaan päätapahtumaan. Olemme varmoja, että vuoden 2017 Slush tulee jälleen ylittämään kaikki odotuksemme. Olisi mahtavaa nähdä sinutkin siellä!

Eikä siinä vielä kaikki. Juhlistaaksemme Slush-viikkoa laskemme liikkeelle alennuskoodin. Oheisella alennuskoodilla saat 7 %:n alennuksen tilaamastasi käännöstyöstä. Koodi tulee syöttää sille varattuun kenttään ennen tilauksen tekoa. Koodi on voimassa 24.11.10.12 ja sen käyttö on rajoitettu yhteen käyttäjää kohden.

Alennuskoodi on: Slush2017TF