foobar

Transfluentin jouluterveiset

Transfluent toivottaa sinulle hyvää joulua ja käännösrikasta uutta vuotta 2018!

Vuosi 2017 on ollut täynnä upeita kokemuksia, mahtavia tapahtumia ja hienoja asiakastöitä. Vuoden parhaita paloja pureskellessa tulee mieleen ainakin parin viikon takainen huippuhetki, kun ajoimme Slushin aikaan Kaapelitehtaan pihaan saunarekan, jonka lauteilla viihtyi yksi jos toinenkin.

Lokakuussa aloitimme yhteistyön WPML:n kanssa, eli pystymme nykyään tarjoamaan WordPress-sivustojen käännöksiä todella vaivattomasti, olipa kyse sitten jatkuvasti päivittyvästä blogista tai staattisemmasta firman nettisivusta.

Lisäksi tämän vuoden aikana olemme avanneet uudet toimistot Tokioon ja Tampereelle, palkanneet useita huippukääntäjiä tiimiimme ympäri vuoden, indeksoineet huhtikuussa 327 %:n kasvun edellisvuoteen verrattuna, päässeet Deloitten Technology Fast 50 -listalle ja avanneet Valkoiselle talolle espanjankieliset sivut. Huh huh, mitähän kaikkea vuosi 2018 tuo tullessaan?

Ei nyt mennä kuitenkaan asioiden edelle, vaan muistetaan, että tätä vuotta on vielä pari viikkoa jäljellä. 

Ehdit siis hyvin laittaa käännöstöitä työn alle tälle vuodelle tai ensi vuoden alkua varten. Tämän kunniaksi tarjoamme loppuvuodelle kaikkiin käännöksiin 10 %:n alennuksen.

Koodilla TF2018 saat 10 %:n alennuksen tilaamastasi käännöstyöstä.

Koodi tulee syöttää sille varattuun kenttään ennen tilauksen tekoa ja se on voimassa 31.12.2017 asti.Onko vuoden käännöstarpeesi jo täytetty? Voit silti lunastaa tarjouksen, sillä tarjoamme myös mahdollisuuden ostaa koodia hyödyntäen käännöskrediittejä, joilla saat maksettua ensi vuoden käännöksiä! Ota yhteyttä myyntiimme sales@transfluent.com, jos haluat kuulla lisää tästä mahdollisuudesta.

Kiitos kaikille tästä upeasta vuodesta ja nähdään taas ensi vuonna!

Jouluterveisin,
Niko