Transfluentin pääsiäisyllätys

Transfluent ottaa tänään varaslähdön pääsiäisen juhlintaan laskemalla liikkelle käännösten hintaa laskevan alennuskoodin. Onko tehtävälistallasi ollut jo hetken käännösprojektin vireille laittaminen? Klikkaa itsesi sivustollemme, niin saat heti arvion käännöstyön hinnasta ja aikataulusta. Kun teet tilauksen pääsiäiseen mennessä, saat tilauksestasi 10 % alennusta. 

Saat edun käyttöösi, kun syötät tilauksesi yhteydessä koodin EASTER18 sille varattuun kenttään.

Laajat käännösprojektit

Oletko lokalisoimassa koko verkkosivustoasi tai palveluasi toiselle markkinalle? Autamme sinua mielellämme myös laajemmissa käännöstarpeissa. Laita myyntitiimillemme viestiä osoitteeseen sales@transfluent.com, niin vastaamme tuossa tuokiossa.

Google Sheets -integraatio

Käännöstilausten tekeminen on pian entistä helpompaa. Transfluent on lähipäivinä julkaisemassa Google Sheets -integraation, joka tulee maaliskuun aikana saataville G Suite Marketplacen kautta. Käännettävää sisältöä ei tarvitse viedä Google Sheetsistä erilliseen tiedostoon eikä tuoda käännetystä tiedostosta takaisin Sheetsiin. Sen sijaan käännettävät tekstit poimitaan suoraan Sheetsistä ja valmiit käännökset toimitetaan paikoilleen automaattisesti, mikä nopeuttaa lokalisointiprosessia. Lisäksi uusia käännöksiä on helppo tilata sitä mukaa kuin teet sisältöön muutoksia – Transfluent pitää kirjaa käännösvaiheessa olevista ja jo käännetyistä materiaaleista.

Game Developers Conference 2018

Pelialan suurin konferenssi GDC järjestetään ensi viikolla aurinkoisessa San Franciscossa. Oletko tulossa paikan päälle? Laita meille viestiä, niin nähdään messuilla!

Palautteesi on meille tärkeää

Olemme uudistamassa palvelumme toiminnallisuuksia ja ulkoasua. Onko mielessäsi jotain, mikä meidän tulisi ehdottomasti ottaa huomioon? Otamme palautteesi ilolla vastaan! Risut ja ruusut voit toimittaa osoitteeseen support@transfluent.com.

Mukavaa pääsiäistä toivottaen

Niko & Transfluentin väki